Ook verhuisliften

huurt u bij Blonk verhuizingen

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen van de inboedel.
Al onze verhuiskaarten met reclame voor de firma Blonk. Wat een vertrouwen!!

Rob en Marina Poot

Beste Blonkers! Tegelijk met het overmaken van het factuurbedrag een oprechte blijk van grote waardering voor jullie werk van afgelopen vrijdag.
Wat een inzet en efficiënt handelen en grote klantvriendelijkheid. Ook de woninginspecteur van Meeus was vol lof. Wij zeggen het voort.

Marianne en Jan Voets

Ik wil even mijn complimenten geven hoe Blonk Verhuizingen de verhuizing hebben verzorgd van mijn moeder.
Vandaag kwam ik voor het laatst in de woning en ook daar zag het er keurig uit. Als iemand vraagt voor een verhuizer zal ik jullie zeker aan bevelen. Nogmaals hartelijke dank ook namens mijn moeder.

Marja de Jong

Verhuislift huren

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning, kan een verhuislift handig zijn. U hoeft de zware dozen en grote meubelen niet naar beneden of naar boven te tillen; de lift zorgt ervoor dat uw spullen gemakkelijk en veilig op de begane grond komen. Bij Blonk verhuizingen kunt u één van de professionele verhuisliften huren, ook als u uw verhuizing zelf uitvoert.

Bij Blonk verhuizingen kunt u verschillende soorten verhuisliften huren. Omdat iedere situatie weer verschillend is, zijn er liften met verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie, kunt u kiezen voor een motorlift, electrolift of opbouwlift

Bel ons

T. 010 – 218 82 05 – T. 0180 – 61 05 60 – Mob. 06 – 51 17 34 26

Of stuur een mailtje naar info@blonkverhuizingen.nl