Professioneel, efficient & vakkundig

Wij zorgen er voor!

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen van de inboedel.
Al onze verhuiskaarten met reclame voor de firma Blonk. Wat een vertrouwen!!

Rob en Marina Poot

Beste Blonkers! Tegelijk met het overmaken van het factuurbedrag een oprechte blijk van grote waardering voor jullie werk van afgelopen vrijdag.
Wat een inzet en efficiënt handelen en grote klantvriendelijkheid. Ook de woninginspecteur van Meeus was vol lof. Wij zeggen het voort.

Marianne en Jan Voets

Ik wil even mijn complimenten geven hoe Blonk Verhuizingen de verhuizing hebben verzorgd van mijn moeder.
Vandaag kwam ik voor het laatst in de woning en ook daar zag het er keurig uit. Als iemand vraagt voor een verhuizer zal ik jullie zeker aan bevelen. Nogmaals hartelijke dank ook namens mijn moeder.

Marja de Jong

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen

Uw bedrijf of organisatie professioneel verhuizen? Blonk verhuizingen is bekend met het verhuizen van kleine en grote bedrijven, snel, efficiënt en vakkundig. Ook voor projectverhuizingen bent u bij ons op het goede adres.

Voor de verhuizing
U werkt professioneel, en u handelt uw zaken kosteneffectief, efficiënt en doeltreffend af. Ditzelfde kunt u ook van Blonk Verhuizingen verwachten als het uw verhuizing betreft. Voordat u met de verhuizing begint, staan wij voor u klaar. Graag informeren wij u over de kosten en over de planning van uw verhuizing. Samen met u bepalen we hoe de verhuizing zo snel, kosteneffectief en efficiënt kan plaatsvinden. Ook kunt u gedetailleerd advies van ons krijgen over de maatregelen die vooraf aan de verhuizing genomen moeten worden. Tijdens de volledige voorbereiding, verhuizing en evaluatie heeft u te maken met één aanspreekpunt.

De verhuizing zelf
Op de dag(en) van de verhuizing zullen onze verhuizers met behulp van de modernste middelen uw verhuizing uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid wordt uw kantoormeubilair verhuisd. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook van dienst zijn bij het (de)monteren van uw kantoormeubelen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw inrichting snel en veilig op de plaats van bestemming komen. Vanzelfsprekend monteren wij uw kantoormeubelen weer indien u dat wenst.

Bel ons

T. 010 – 218 82 05 – T. 0180 – 61 05 60 – Mob. 06 – 51 17 34 26

Of stuur een mailtje naar info@blonkverhuizingen.nl