Wanneer u daar prijs op stelt

Helpen wij u met inpakken!

De mannen van Blonk verhuizingen waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Ze waren op tijd en erg voorzichtig met onze spullen. Zelfs het servies dat nog van mijn oma is geweest, is zonder een krasje keurig naar ons nieuwe optrekje vervoerd. Als ik ooit nog verhuis, zal ik zeker weer gebruik maken van Blonk verhuizingen.

Claudia Loos

De verhuizing is perfect verlopen en we zijn heel tevreden over jullie.
Vandaag de overdracht van onze oude woning aan de vestia gehad, onze complimenten ze waren ook erg tevreden. Bedankt voor de goede en plezierige service.

J. van Kan

Mannen, Super bedankt voor de ontspannen doch vlotte en nette aanpak!
Jullie blijven in ieder geval in ons adressenboek staan, voor wellicht over twee jaar 😉 We zijn meer dan tevreden over jullie vakwerk!

Puk en Ester

Senioren

Meer dan alleen verhuizen
Het is niet zonder reden waarom Blonk Verhuizingen bovenaan het lijstje staat van veel senioren die gaan verhuizen van groot naar kleiner. Blonk wordt namelijk niet alleen gezien als verhuizer maar ook als een vertrouwelijke binnenhuisadviseur die u helpt bij het maken van keuzes over wat u wel, of niet zou kunnen meeverhuizen.

Alles volgens plan
Voor de voorbereiding nemen wij alle tijd. Wanneer u daar prijs op stelt, helpen wij mee met inpakken. Ook zorgen wij ervoor dat alles precies volgens plan op de plaats wordt gezet waar u dat wilt en helpen u desgewenst met het installeren van de apparatuur die wordt meeverhuisd.

Om door een ringetje te halen
Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het huis waaruit wordt vertrokken wordt achtergelaten om door een ringetje te halen. In goed vertrouwen zorgen wij ervoor dat de spullen die niet meeverhuizen daar naar toe gaan, waartoe in goed overleg met u is besloten.

Van te voren rekenen wij tot op de cent nauwkeurig uit wat de verhuizing u gaat kosten, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Rechtstreeks naar Blonk
Wanneer u plannen heeft om te verhuizen, doet u er goed aan om eerst even contact op te nemen met Blonk. Dat scheelt namelijk een hoop gezoek en gedoe.

U kunt bellen of mailen voor meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak bij u thuis. Ook wanneer u nu nog geen plannen heeft, is het handig om ons telefoonnummer in de klapper te schrijven.

Blonk helpt zware verhuisbeslissingen stukken lichter te maken.

Bel ons

T. 010 – 218 82 05 – T. 0180 – 61 05 60 – Mob. 06 – 51 17 34 26

Of stuur een mailtje naar info@blonkverhuizingen.nl