Wij komen de spullen halen

wanneer het u uit komt!

De mannen van Blonk verhuizingen waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Ze waren op tijd en erg voorzichtig met onze spullen. Zelfs het servies dat nog van mijn oma is geweest, is zonder een krasje keurig naar ons nieuwe optrekje vervoerd. Als ik ooit nog verhuis, zal ik zeker weer gebruik maken van Blonk verhuizingen.

Claudia Loos

De verhuizing is perfect verlopen en we zijn heel tevreden over jullie.
Vandaag de overdracht van onze oude woning aan de vestia gehad, onze complimenten ze waren ook erg tevreden. Bedankt voor de goede en plezierige service.

J. van Kan

Mannen, Super bedankt voor de ontspannen doch vlotte en nette aanpak!
Jullie blijven in ieder geval in ons adressenboek staan, voor wellicht over twee jaar 😉 We zijn meer dan tevreden over jullie vakwerk!

Puk en Ester

Opslag inboedel

Naast verhuizen biedt Blonk verhuizingen ook de mogelijkheid uw inboedel op te slaan. Als u het huis al verkocht heeft of als de nieuwe woning nog niet klaar is of misschien bent u wel aan het verbouwen, dan moet u ergens heen met uw inboedel of als u tijdelijk in het buitenland verblijft.

Blonk verhuizingen komt de spullen bij u halen. Op een tijdstip dat het u uitkomt.

Uw inboedel wordt door onze vakmensen zorgvuldig geladen in inboedelboxen van 11 cbm of in inboedelcontainers van 33 cbm. Ons verhuisteam maakt tijdens het verpakken van uw inboedel te allen tijde gebruik van verhuisdekens en diverse verpakkingsmaterialen. De inboedelboxen en opslagcontainers staan in een geklimatiseerde en stofvrije opslagloods. Deze opslagloods is met een modern alarmsysteem zeer goed beveiligd tegen brand en inbraak.

Als u na een bepaalde tijd een woning gevonden heeft, kunnen wij de containers met de vorkheftruck in de verhuiswagen zetten, zodat we gelijk vanuit de opslagcontainers uw spullen het nieuwe huis in kunnen brengen. Alles wordt dan weer keurig op de juiste plaats gezet, zodat u alle spulletjes weer op de juiste manier kunt indelen.

Bel ons

T. 010 – 218 82 05 – T. 0180 – 61 05 60 – Mob. 06 – 51 17 34 26

Of stuur een mailtje naar info@blonkverhuizingen.nl