Coronavirus

Verhuizen blijft doorgaan!

COVID-19 / Coronavirus

Uw verhuizing
Het Coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die de overheid daarvoor heeft ingesteld, hebben ingrijpende gevolgen voor mensen en voor de maatschappij. Wij kunnen het ons voorstellen dat u zich misschien afvraagt hoe het zit met uw verhuizing, want lang niet altijd heeft u een keuze.

Verhuizen blijft doorgaan
Wij voeren nog steeds verhuizingen uit en staan graag klaar om u te helpen, waar dat kan binnen de richtlijnen van het RIVM en de adviezen en regels van de overheid. Dus als u wilt verhuizen, kunt u een verhuisofferte aanvragen (ook om de eventuele drukte voor te zijn als deze maatregelenperiode voorbij is).

Geplande verhuizingen
De inzet is om uw verhuizing uit te voeren zoals met u is overeengekomen. Gezien de actuele situatie rond het Coronavirus zijn wel enkele aandachtspunten van belang, want de veiligheid staat voorop.

Hygiënerichtlijnen RIVM
In verband met het Coronavirus volgen wij, ter bescherming van klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Wij vragen u om deze richtlijnen ook te volgen:
1. Regelmatig handen wassen met water en zeep.
2. Hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog.
3. Gebruik van papieren zakdoekjes.
4. Geen handen schudden (hoezeer wij ook respect voor u hebben als onze klant).
5. Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen.
6. Geen samenscholing van meer dan 3 mensen.
Op de website van het rivm vindt u meer informatie over het coronavirus en de RIVM richtlijnen.

Max. 3 personen en min. 1,5 m afstand houden
De overheid adviseert iedereen dringend om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren en niet meer dan 3 mensen op één plaats bij elkaar te hebben. Wij vragen u daarom om zo min mogelijk mensen uit uw huishouden op één locatie aanwezig te laten zijn op de verhuisdag en minimaal 1,5 meter afstand te bewaren (gezinnen en kinderen zijn hiervan uitgezonderd).

Bel ons

T. 010 – 218 82 05 – T. 0180 – 61 05 60 – Mob. 06 – 51 17 34 26

Of stuur een mailtje naar info@blonkverhuizingen.nl