Wij komen de spullen halen

wanneer het u uit komt!

Wat anderen zeggen!

De mannen van Blonk verhuizingen waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Ze waren op tijd en erg voorzichtig met onze spullen. Zelfs het servies dat nog van mijn oma is geweest, is zonder een krasje keurig naar ons nieuwe optrekje vervoerd. Als ik ooit nog verhuis, zal ik zeker weer gebruik maken van Blonk verhuizingen.

Claudia Loos

De verhuizing is perfect verlopen en we zijn heel tevreden over jullie.

Vandaag de overdracht van onze oude woning aan de vestia gehad, onze complimenten ze waren ook erg tevreden. Bedankt voor de goede en plezierige service.

J. van Kan

Mannen, Super bedankt voor de ontspannen doch vlotte en nette aanpak!

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen van de inboedel.

Jullie blijven in ieder geval in ons adressenboek staan, voor wellicht over twee jaar ;-) We zijn meer dan tevreden over jullie vakwerk!

Groeten, Puk en Ester

 Al onze verhuiskaarten met reclame voor de firma Blonk. Wat een vertrouwen!!

Rob en Marina Poot

Beste Blonkers! Tegelijk met het overmaken van het factuurbedrag een oprechte blijk van grote waardering voor jullie werk van afgelopen vrijdag.

Wat een inzet en efficiënt handelen en grote klantvriendelijkheid. Ook de woninginspecteur van Meeus was vol lof. Wij zeggen het voort.

Beste groet: Marianne en Jan Voets, Zuidland.

Ik wil even mijn complimenten geven hoe Blonk Verhuizingen de verhuizing hebben verzorgd van mijn moeder.

Vandaag kwam ik voor het laatst in de woning en ook daar zag het er keurig uit. Als iemand vraagt voor een verhuizer zal ik jullie zeker aan bevelen. Nogmaals hartelijke dank ook namens mijn moeder.

Met vriendelijke groet, Marja de Jong

Wij zijn verhuisd van Rotterdam naar de Achterhoek.

De fa. Blonk was goedkoper dan een ander verhuisbedrijf, dus namen we dit bedrijf in de arm. Prima verzorgd en keurig alles geregeld. Aardige medewerkers! Aan te bevelen!!

De familie Dekker uit Varsseveld

Het is niet zonder reden waarom Blonk verhuizingen bovenaan het lijstje staat van veel gezinnen en senioren die gaan verhuizen.

 

Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk en dat is ons vak.

 

U kunt bellen of mailen voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak bij u thuis. Ook wanneer u nog geen verhuisplannen heeft, is het handig ons telefoonnummer te bewaren.

WILT U GEBELD WORDEN?

OVER BLONK VERHUIZINGEN

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug